آشپزی

پخت نان سبزیجات خوشمزه و دلچسب

اگر شما هم تمایل دارید یک نان بسیار خوشمزه و متفاوت درست کنید ما
در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه
یک نان سبزیجات بسیار خوشمزه و دلچسب وهمچنین متفاوت را برایتان به
اشتراک بگذاریم

مواد لازم :
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۵/۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۴۰۰ گرم
شیر گرم ۱ لیوان سبزیجات تازه خرد شده ( شوید ، جعفری ، پیازچه و آویشن)

۳ قاشق غذا خوری طرز تهیه ابتدا شکر را در شیر گرم
ریخته و مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم .
در ظرف را می بندیم تا ۵ دقیقه بماند و سطح آن پف کند .
به آرامی هم زده و آرد ونمک را اضافه می کنیم تا خمیر به دست بچسبد روی آن را می
پوشانیم و در جای گرم می گذاریم بماند تا حجم آن دو برابر شود .

یک قالب مکعب مستطیل ۱۰*۳۰ را چرب می کنیم و آرد می پاشیم .
خمیر را با سبزیجات مخلوط می کنیم و در قالب قرار می دهیم .
روی سطح آنرا با کارد چند شکاف می دهیم و روی آنرا می پوشانیم .
حدود ۳۰ دقیقه در جای گرم خمیر را می گذاریم تا باز پف کند .
فر را با دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم و به مدت ۳۵ دقیقه می پزیم بعد از قالب جدا
می کنیم و ورقه ورقه می کنیم .
این مواد برای ۴ تا ۶ نفر است .

بیشتر بدانید از طرز تهیه نان سبزیجات تابه ای

نان سبزیجات

نان سبزیجات

مواد لازم:

تخم مرغ
۲ عدد
شیر
۱ پیمانه
فلفل دلمه قرمز
۱ عدد
جعفری خردشده
۱ پیمانه
ارد
۴ پیمانه
پنیر رنده شده
۱ پیمانه
نمک فلفل
مقدار کافی
روغن مایع
مقدار کافی
بکینگ پودر
مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت نان سبزیجات:

نان از جمله غذهای اصلی به شمار می رود که در شکل سنتی ان
به شکل نانهای لواش  و تافتون و سنگک و بربری در ایران درست می شود
و در شکل مدرن ان نان فانتزی می باشد و نیز می توان با ترکیب چند ماده
مانند تخم مرغ و شیر و آرد و …نان درست کرد و حتی هرکس می تواند یک مدل نان با ترکیبات دلخواه خود را به راحتی درست کند.

ممکن است برخی افراد فکر کنند درست کردن نان کار خیلی سختی است
و به زحمتش نمی ارزد و باید زمان زیادی برای عمل امدن خمیر و ورز دادن
خمیر اختصاص داد این قضیه در مورد نانهای سنگک و تافتون و.. صادق است
اما در مورد نانهای خاص که با مواد افزودنی دلخواه خود و به صورت شکم پر
درست می شوند این قضیه صادق نیست بخصوص اینکه خمیر این نانها نه
برای پخته شدن احتیاج به تنور و فر دارد و نه احتیاج به ورز دادن زیاد و استراحت
خمیر دارد و درست کردن ان برخلاف بقیه نانها نه زمان بر است و نه خسته
کننده و برعکس خیلی راحت است و به راحتی در تابه سرخ می شود و خمیر
را فقط در حد ترکیب و خلوط شدن مواد نان باید ورز داد.

در این مطلب طرز تهیه نان سبزیجات را که شامل تخم مرغ و فلفل دلمه قرمز
و و نمک و فلفل و بکینگ پودر و شیر و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده و روغن
مایع است و بسیار خوشمزه بوده و برای عصرانه و میان وعده ویا برای صبحانه
بسیار مناسب است و طرز تهیه راحتی دارد را برایتان می نویسم و امیدوارم ان
را در منزل تهیه کنید( ضمنا در صورت تمایل می توان موادی مانند سوسیس
و کالباس و ذرت و گوجه فرنگی خرد شده و … نیز داخل یک نان تابه ای
استفاده کرد وافزودن مواد داخل این نان اختیاری است).

مرحله اول تهیه نان تابه ای:

ابتدا و برای شروع تهیه این نان خوشمزه ، ۲ عدد تخم مرغ را داخل یک
ظرف می شکنیم و انها را با همزن دستی هم می زنیم تا زرده و سفیده
ان مخلوط شودو از حالت لختگی بیرون آید .سپس ۱ پیمانه شیر را
به تخم مرغ همزده اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا کاملا قاطی شوند و یکدست شوند.

پخت نان سبزیجات خوشمزه و دلچسب

نان سبزیجات

مرحله دوم تهیه نان سبزیجات تابه ای:
در ادامه ۱ عدد فلفل دلمه قرمز را شسته و ان را با چاقو به صورت نگینی و ب
سیار ریز خرد می کنیم و به مواد مرحله قبل یعنی مخلوط تخم مرغ و شیر
اضافه می کنیم و سپس ۱ پیمانه جعفری خرد شده را نیز با مواد این نان قاطی می کنیم و هم می زنیم .

 

مرحله سوم تهیه نان تابه ای:

در ادامه ۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده یا پنیر پارمزان رنده شده را به مواد نان در مرحله قبل اضافه می کنیم و با ان هم می زنیم و مخلوط می کنیم .سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی برای مزه دار شدن ان و ۴ پیمانه ارد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم ( ارد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و یکدفعه نمی ریزیم تا بتوان راحت ان را با مایه نان قاطی کرد و گلوله نشود) . سپس مواد نان سبزیجات را با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نان جمع شود و کاملا همه مواد با هم مخلوط شود.اکنون خمیر نان ما اماده است.

مرحله چهارم تهیه نان سبزیجات تابه ای:
در ادامه خمیر اماده شده نان سبزیجات در مرحله قبل را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.سپس هر قسمت را روی یک سطح صاف و ارد پاشی شده با وردنه باز می کنیم و ان را به ۸ تکه برش می زنیم.

parsianforum.com / mamifood

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *