آشپزی

پلو مکزیکی مخلوط

غذاهای مکزیکی از محبوب ترین انواع غذاها در دنیا هستند. طعم و عطر و بوی این غذاها بسیار جذاب است. این مدل غذاها با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور است و تند و تیزی پلوی مکزیکی بسیار دلچسب است. طرز تهیه پلو مخلوط مکزیکی را در پرشین وی بخوانید.

پلو مخلوط مکزیکی

مواد لازم

فیله مرغ و گوساله پخته‌شده از هر کدام نیم کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای خردشده یک پیمانه

قارچ یک پیمانه

برنج پنج پیمانه

پیاز داغ نصف پیمانه

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

پلو مکزیکی مخلوط

طرز تهیه پلو مخلوط مکزیکی

ابتدا برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم، سپس فیله خردشده را همراه فلفل دلمه‌‌ای، قارچ و پیاز داغ
تفت می‌دهیم.
ادویه، فلفل، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و با روغن و کمی
آب دم می‌کنیم.
این پلو باید تند باشد اما در صورت تمایل می‌توان فلفل آن را کم یا زیاد کرد.

پلو مکزیکی مخلوط

پلو مخلوط مکزیکی

فواید قارچ

قارچ یک ماده غذایی سالم است که سبب می‌شود با خوردن آن احساس
سیری کنید. نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد افزایش مصرف مواد
غذایی کم‌کالری که ارزش غذایی بالایی دارند( مانند قارچ‌ها) می‌توانند
جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشند، بنابراین اگر می‌خواهید
پرخوری را کنار بگذارید و بدون مصرف مواد پرکالری احساس سیری
داشته باشید انتخاب قارچ‌ها به شما کمک می‌کند تا به این هدف
برسید، البته فیبر موجود در قارچ‌ها هم در این مسیر شما را همراهی می‌کند.

پلو مخلوط مکزیکی

پلو مخلوط مکزیکی

قارچ‌ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت‌ها. هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود سه گرم پروتئین دارد اما پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم است. همین مقدار ماهی ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین دارد، با این وجود قارچ از لحاظ داشتن پروتئین گیاهی در سطح خوبی است، به همین دلیل به گیاهخواران توصیه می‌شود برای جبران کمبود پروتئین بدن‌شان در کنار سویا یا سایر منابع پروتئین گیاهی حتما از قارچ‌ها کمک بگیرند.

بتاگلوکان ترکیبی است که در بیشتر گونه‌های قارچ خوراکی پیدا می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، درنتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماری‌ها و عوامل آلرژی‌زا بالا می‌رود. بتاگلوکان در قارچ‌هایی که کلاهک پهنی دارند بیشتر دیده می‌شود.

قارچ نه گیاه است نه جانور!

بیشتر ما قارچ‌ها را نوعی از سبزیجات می‌دانیم اما شاید برای‌تان جالب باشد بدانید که قارچ‌ها دسته‌ای از یوکاریوت‌ها هستند که نه گیاه هستند نه جانور؛ به آنها هتروفیت یا دگرخوار می‌گویند که در خاک و آب زندگی می‌کنند و غذای‌شان از بقایای گیاهان یا جانوران تامین می‌شود. این را هم بدانید که قارچ‌ها موجودات مقاومی هستند و می‌توانند در شرایط مختلف به زندگی ادامه دهند. بیش از ۳۸ هزار گونه قارچ در دنیا وجود دارد که فقط بعضی از آنها خوراکی هستند. قارچ‌های خوراکی هم در دسته‌های مختلفی جای می‌گیرند. بعضی‌ها کلاهک باز‌تری دارند و در گروهی دیگر کلاهک بسته است. رنگ قارچ‌های خوراکی به‌طور معمول سفید یا قهوه‌ای است اما قارچ های سمی رنگ های تند و تیزی دارند که نشان می‌دهد نباید به آنها نزدیک شوید. توصیه می‌شود هنگام گشت و گذار در جنگل به‌ هیچ‌ عنوان به ظاهر و رنگ قارچ‌ها اعتماد نکنید و برای خوردن قارچ‌های به ظاهر خوراکی هم نقشه نکشید چون امکان سمی بودنشان هست.

پارس کینگ ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن