آشپزی

پیتزای پپرونی رول شده ، یک غذای آمریکایی خوشمزه با ظاهری مناسب

اگر پرطرفدار پر و پا قرص پیتزا هستید ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه یک پیتزا
بسیار خوشمزه ومتفاوت را به اشتراک بگذاریم پیتزای رول شده پپرونی
یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه و خاص را به اشتراک خواهیم گذاشت

پیتزای رول شده

استرومبولی یک غذای آمریکایی است که عموما با خمیر پیتزای ایتالیایی و انواع سوسیس، پپرونی، سالامی یا سبزیجات به
همراه پنیر فراوان تهیه شده و فرمی شبیه رولت دارد.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)
برای استرومبولی
یک بسته خمیر آماده پیتزا۳۰ اسلایس باریک پپرونی۳۰ اسلایس باریک سالامی۸ ورقه پنیر موزارلا (از وسط دو نیم شده)۱ پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده۱ شیشه کوچک سس پیتزانصف پیمانه فلفل قرمز کبابی۱ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری آویشن

برای کره سیر
۳ قاشق غذاخوری کره آب شده۲ حبه سیر خرد شده۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه۱ قاشق
چایخوری نمک

پیتزای رول شده

پیتزای رول شده

طرز تهیه پیتزای رول شده

خمیر پیتزا را روی یک سطح صاف باز کنید.روی خمیر، یک ردیف پپرونی، یک ردیف پنیر موزارلا و
یک ردیف سالامی بچینید.
همین ترتیب را تا انتهای خمیر تکرار کنید.فلفل قرمز کبابی، موزارلای رنده شده، پرک فلفل قرمز و آویشن را روی
آن بریزید.استرومبولی را به آهستگی رول کنید.در یک کاسه کوچک، کره آب شده، جعفری، نمک، فلفل سیاه و سیر را
با یکدیگر مخلوط کنید.با قلم مو، کره سیر را روی سطح استرومبولی بمالید.
آن را درون سینی فر که از قبل یک ورقه روغنی کف آن قرار داده اید، بگذارید.
سپس پشت خمیر را هم کره سیر بمالید.استرومبولی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰
درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

بیشتر بدانید از طرز تهیه پیتزا  پپرونی

مواد لازم پیتزا پپرونی خانگی
زمان تقریبی پخت: ۲ ساعت

مواد لازم برای ۴ نفر:

نان پیتزا
۴ عدد
پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)
۲۵۰ گرم
سوسیس پپرونی
۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی
۱ عدد
آویشن
به مقدار لازم
روغن مایع
به مقدار لازم
سس مخصوص پیتزا
۸ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا پپرونی
مرحله اول

ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید تا موقع چیدن مواد روی خمیر یا نان پیتزا سرعت عمل و نظم بیشتری داشته باشید. سوسیس پپرونی را حلقه حلقه و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

نکته: در صورتی که می‌خواهید پیتزای معمولی آماده کنید می‌توانید در این مرحله از سوسیس عادی یا هر نوع گوشت دیگر ای که دوست دارید استفاده کنید. فقط بهتر است که سوسیس، گوشت یا مرغ را سرخ کنید تا خوشمزه‌تر شود.

مرحله دوم

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
در این مرحله باید سس مخصوص پیتزا که روی خمیر یا نان پیتزا و زیر همه مواد ریخته می‌شود را آماده کنید.

مواد لازم سس مخصوص پیتزا

پیاز
یک عدد متوسط
سیر
۲ حبه
شکر
نصف قاشق چای‌خوری
آویشن
نصف قاشق غذاخوری
گوچه فرنگی
۴ عدد
پونه یا نعنا خشک
نصف قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز
به مقدار لازم
سرکه (ترجیحاً بالزامیک)
یک قاشق غذاخوری

پیتزای رول شده

پیتزای رول شده

پیتزای رول شده

ابتدا گوجه‌ها را رنده کنید. سپس یک تابه مناسب روی شعله گاز بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و تا روغن گرم شد به همراه دو حبه سیر که ریز خرد کرده‌اید در آن بریزید و تفت دهید. سپس گوجه رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. حال پونه، شکر، آویشن، فلفل قرمز و سرکه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم لیوان به آن آب اضافه کنید و چند لحظه زیر آن را زیاد کنید تا به اصطلاح قل بخورد. سپس شعله را کم کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد و به غلظت مناسب برسد. غلظت مناسب برای این سس کمی رقیق‌تر از غلظت رب گوجه فرنگی آماده است. وقتی سس آماده شد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

روزیاتو / imna

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *