آشپزی

چگونه کباب کوبیده مرغ را در تابه تهیه کنید

کباب کوبیده مرغ نیز به خوشمزگی کباب کوبیده گوشت است بنابراین
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه و نکات مهم در درست کردن
کوبیده را به اشتراک بگذاریم

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

مواد اولیه  برای  ۴ نفر:

نمک به میزان لازم سیر۱تا۲حبه

پیاز۱عدد رنده شده و ۲عدد حلقه شده

سماق ۱قاشق سوپخوری (قرمز)

کره ۳قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم (آبکرده و غلیظ)

پیاز۱عدد

زیره به میزان لازم (آسیاب
شده)

تخم گشنیز به میزان لازم (آسیاب شده)

مرغ نیم کیلو (بدون استخوان و پوست)

گوجه فرنگی به میزان لازم

سبزی به میزان لازم (اختیاری(معطر))

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه:

ابتدا مرغ را ۲بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید،
پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس
به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز
دهید تا انسجام پیدا کند.

اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق
را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید،
پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در
تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن
هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در
قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی
آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و …
بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر
از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.
کباب‌ های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و
با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

نکات:
۱)می‌توانید پس از تبخیر شدن آب کباب ،‌ گوجه‌فرنگی‌ها را دورتادور کباب در تابه بچینید و با این روش
کباب و گوجه‌فرنگی‌ها را همزمان با هم بپزید.

۲)در صورت تمایل دو قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی و یک عدد تخم‌مرغ را به مایه گوشت اضافه نمایید تا
کباب خوشرنگ و مغذی‌تر و متفاوتی داشته باشید.

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

۳)می‌توانید به میزان یک‌سوم پیمانه ماست چکیده را جایگزین کره نمایید و در آن صورت سه قاشق سوپخوری سبزی
معطر ریز خرد شده هم به مایه گوشت اضافه کنید.
می‌توانید به میزان یک‌چهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده را با یک‌چهارم پیمانه زیتون سیاه(بدون هسته) ریز خرد شده نیز
به مایه گوشت بیفزایید در این صورت مواد ذکرشده را آخرین مرحله به مایه گوشت اضافه و آب مایه را
بگیرید.

۴)می‌توانید سه قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل از نوع دلمه ریز خرد شده را
همراه با خردل (به میزان لازم) به مایه‌ی گوشت اضافه کنید.

۵)می‌توانید مایه‌ی گوشت را روی تخته کار به صورت رولت باریک در آورده،‌ با یک کارد به اندازه‌های یک‌سان
تقسیم نمایید سپس هر قسمت را در دست به شکل سیگارت درآورده و در یک بشقاب قرار دهید سپس همه
را که با این روش آماده کردید در روغن گرم شده سرخ نمایید(کباب لقمه‌ای نامیده می‌شود) کباب لقمه‌ای را با
مخلوط پیاز خلال شده و جعفری خرد شده و سماق و گوجه‌فرنگی سرو نمایید.

بیشتر بدانید از نکات مهم برای کوبیده مرغ:

نکاتی که اینجا میخوایم بهشون اشاره کنیم، به مشکلات رایج در درست کردن کوبیده مرغ اشاره داره و راه حلش بیشتر به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارن و شما بنا به سلیقه تون باید یکی از این روش ها رو انتخاب کنین!

۱- چرا کوبیده مرغ خشک می‌شود؟
کباب مرغ به تنهایی با سینه مرغ خشک میشه. دلیل اضافه کردن خامه؛ اضافه کردن چربی به کبابه که همزمان باعث لطافتش هم میشه. میتونین به جای خامه از ترکیب گوشت سینه و ران مرغ استفاده کنین ( چون ران مرغ چربتر از سینه مرغ هست اما اگه ران مرغ دوست ندارید، میتونید از خامه استفاده کنین)
جایگزین دیگه به جای خامه یا ران مرغ یک عدد سیب زمینی کوچیک آبپز شده است که میتونید رنده کنید و به مواد اضافه کنید. سیب زمینی آبپز هم نرمی و لطافت خوبی به کباب میده ولی بافت خاصی هم مشابه کتلت بهش میده!
به جای همه این روش ها میتونید سینه مرغ و کمی چربی گوسفندی رو چرخ کنین که کبابتون هم چرب و هم لطیف بشه. البته این کار رو بیشتر مواقعی انجام میدن که میخوان کباب رو روی کباب پز و به صورت سیخ های کوبیده مرغ بپزن و در رستوران ها هم این روش رایج تره. اما کباب با ترکیب خامه برای روی منقل مناسب نیست و امکان ریختنش هست.

۲- استفاده از سیر در کوبیده مرغ:

سیر کاملا قابل حذفه! اگه دوست نداشتید، حذفش کنید. معمولا ترکیب سیر و مرغ خیلی ترکیب سازگاریه و طعم خیلی خوبی به مرغ میده اما اختیاریه.

۳- زعفران در کوبیده مرغ زعفرونی:
برای زعفران هم بهتره به جای آب جوش از تکه های یخ استفاده کنین. داخل قوری یا ظرف مخصوص زعفران به مقدار مورد نیازتون زعفران سابیده شده بریزین و روش تکه های یخ بریزین و اجازه بدین آب بشه. اینجوری زعفران شما هم عطر بیشتری داره و هم رنگ خیلی بهتری به کوبیده مرغ میده.

۴- ماندگاری کوبیده مرغ:
بهتره که کباب مرغ رو تازه و گرم سرو کنین. اگه برای مهمونی خواستین کباب مرغ آماده کنین باید بگم که هم خیلی خوشمزست و هم خیلی به صرفه میتونین کباب ها رو از صبح شکل بدین و آماده داخل یخچال بذارین و در موقع مناسب بپزین.

آشپزی خانواده سبز / اکالا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *