آشپزی

چیز کیک ایتالیایی تیرامیسو

وجود دسر بر سر سفره های ما چند سالیست رواج بیشتری یافته است و برخلاف دسرهای سنتی ایرانی که مدت زمان زیادی را برای تهیه آنها باید صرف کرد دسرهای کشورهایی مانند ایتالیا ساده و سریع آماده یمش وند. طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو را در پرشین وی بخوانید.

چیز کیک تیرامیسو

چیز کیک یک دسر بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و تاریخچه ورود آن به صنعت
شیرینی پزی به خیلی قبل ها برنمیگردد.
طرز تهیه این دسر جدید را به شما آموزش داده ایم.

 مواد لازم برای چیز کیک تیرامیسو:

قهوه تلخ : ۱/۲ پیمانه

خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۳۰۰ گرم

ماسکارپونه : ۲۵۰ گرم

پنیر خامه
ای : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

ژلاتین : ۶ ورق

شکر : ۵۰ گرم

وانیل : به مقدار لازم

مواد لازم کیک اسفنجی

تخم مرغ : ۴ عدد

آب سرد : ۴ قاشق غذاخوری

وانیل شکری : یک قاشق مرباخوری سرپر

شکر : ۲۰۰
گرم

آرد : ۱۸۰ گرم

بکینگ پودر : قاشق چایخوری سرصاف

چیز کیک تیرامیسو

چیز کیک تیرامیسو

طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو :

۱٫
روی کیک سرد شده با قلمو قهوه تلخ بزنید تا خوب به خورد کیک برود.
سپس پنیر خامه ای، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.ژلاتین را
در آب سرد خیس کنید.

۲٫
چند قاشق از مواد و چند قاشق از خامه را کمی حرارت دهید.

۳٫
بعد از ۷ دقیقه که ژلاتین نرم شد، آن را از آب خارج کنید و با مواد گرم مخلوط کنید،
تا حل شود.

۴٫
این مایع را به مخلوط پنیر اضافه کنید و آرام به خورد کرم بدهید.
در آخر خامه فرم گرفته را اضافه کنید.

چیز کیک تیرامیسو

چیز کیک تیرامیسو

۵٫
چیز کیک تیرامیسو را داخل قالب گذاشته یا دورکیک را با کاغذی محکم بپوشانید تا کرم از روی کیک خارح نشود.

۶٫
سپس کرم را روی کیک داده و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از سفت شدن کرم برش داده و با پودر کاکائو تزیین کرده و سرو کنید.

پنیر ماسکارپونه چیست ؟

ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامه ی سه لایه می باشد. این پنیر از خامه ی تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده است، ساخته می شود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می گیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری می باشد و در منطقه ی لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می شود.

ماسکارپونه را می توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آبلیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب دوغ را اضافه می کنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیه ی تیرامیسو می باشد.

پنیر ماسکارپونه به رنگ زرد است و پس از درست کردن آن در خانه به مدت ۵ روز می توانید داخل یخچال قرار بدهید.

سوران ـ اشپزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *