آشپزی

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری خوشمزه

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه
غذای کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری خوشمزه را
برای شما عزیزان آموزش دهیم ، یک غذای بسیار خوشمزه
با طعم بینظیر تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

کاسرول گوشت و سیب زمینی

برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست.
وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز
آماده شود.
بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد نیاز

۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده

۲ عدد پیاز خلال شده

۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون

۸ الی ۱۰ عدد
سیب زمینی ورقه ورقه شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده

½ پیمانه شیر

½ قاشق چای خوری
پودر سیر

½ قاشق چای خوری نمک

½ قاشق چای خوری فلفل

گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید،
پیازها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید
و جعفری را خرد کنید.

نکته: اگر می خواهید با سیب زمینی ها شروع کنید آن ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب
قرار دهید تا رنگ سیب زمینی ها قهوه ای نشود.

مراحل پخت کاسرول گوشت و سیب زمینی

کاسرول گوشت و سیب زمینی

کاسرول گوشت و سیب زمینی

نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت تر است.

گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.

با دست آن ها را مخلوط کنید.

گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید.
دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید.
این لایه ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی ها تمام شود.

گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.

گام پنجم: مواد را بپزید.

درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.

گام ششم: نوش جان کنید.

۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی ها بیشتر طعم
مواد را به خود جذب می کند.

در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.

بیشتر بدانید از کاسرول گوشت چرخکرده

کاسرول گوشت چرخکرده در واقع کاسرول گوشت و ماکارونی است. این ترکیب خوشمزه
خیلی راحت آماده میشود. گوشت همراه با سس گوجه، گوجه تازه و ادویه جات مناسب
پخته میشود و طعمی عالی پیدا میکند. این سس گوشت فوق العاده همراه با پنیر
و ماکارونی فرمی پخته شده مجدداً در فر قرار میگیرد و پنیر روی آن ذوب میشود.
کاسرول گوشت چرخکرده تنها نیم ساعت وقت شما را میگیرد و بعد از آن فقط
کافی است آن را نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا آماده سرو شود. کاسرول گوشت چرخکرده از غذاهای محبوب همه به ویژه کودکان است.

طرز تهیه کاسرول گوشت

فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
. دیس گود مورد نظر (پیرکس یا سرامیک) را چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونی
فرمی را طبق دستور روی بسته بندی تهیه و آبکش کنید و آن را نیز کنار بگذارید (اجازه ندهید ماکارونی زیاد نرم شود).

کاسرول گوشت چرخکرده 

کاسرول گوشت چرخکرده

پیاز را خرد کنید و همراه با گوشت چرخکرده در تابه بزرگی بریزید. تابه را روی
شعله تفت بدهید تا پیاز و گوشت شروع به تغییر رنگ بدهند و قهوه ای شود. کمی نمک و فلفل نیز به مخلوط اضافه کنید.

رب را در آب حل کنید و همراه با گوجه خرد شده، تخم گشنیز و پودر چیلی به تابه اضافه کنید. ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند. کنسرو ذرت را آبکش کنید و به مواد اضافه نمایید. بگذارید مخلوط چند دقیقه دیگر پخته شود. تابه را از روی شعله بردارید. نصف پیمانه از پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.

مرغ پرتقالی
پاستای پخته شده را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. حال همه مواد را به قالب چرب شده منتقل کنید و ۱ پیمانه پنیر باقیمانده را روی سطح آن پخش نمایید.۲۰-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی کاسرول گوشت چرخکرده طلایی رنگ شود. برای سرو میتوانید روی کاسرول را با پیازچه خرد شده تزیین کنید.

بدونیم / ایران کوک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *