آشپزی

کاپ کیک قلبی شکلاتی برای روزهای عاشقانه و سالگرد ازدواجتان

ما در این مطلب قصد داریم نحوه درست کردن یک کاپ کیک عاشقانه بسیار خوشمزه را آموزش
دهیم  این کاپ کیک قلبی شکلاتی برای روزهای عاشقانه و سالگرد ازدواجتان مناسب است تا
انتهای مطلب از پرشین وی همراه ما باشید تا نمونه ای از کاپ کیک قلبی شکلاتی را با هم ببینیم

کاپ کیک قلبی شکلاتی

کاپ کیک قلب شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده
کرده ایم.
کیک های فنجانی خود را به این روش برای مناسبت های مختلف تزیین کنید و از آن ها لذت ببرید!

مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۶ عدد

شکر ۳ پیمانه

کره ۳۵۰ گرم

شکلات ۳۵۰ گرم

نمک یک و نیم قاشق چایخوری

روغن نباتی به میزان لازم

آرد
سه پیمانه

بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق غذاخوری

کاپ کیک قلبی شکلاتی

کاپ کیک قلبی شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک قلبی شکلاتی

۱٫از قبل، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
در قالب های کاپ کیک، کاغذ مخصوص قرار دهید.
سینی فر مربعی(۲۰ سانتی متری) را با روغن چرب کنید، در آن کاغذ روغنی پهن کنید و کاغذ را هم
چرب کنید.

۲٫
در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
در ظرفی مناسب قرار گرفته بر روی قابلمه ای از آب جوش، کره و شکلات را هم بزنید تا آب
شوند.

۳٫
شکر را به ترکیب شکلات اضافه کنید و با درجه متوسط رو به بالای همزن برقی برای حدود ۳ دقیقه
تا یکدست شوند، هم بزنید.
تخم مرغ ها (به دمای محیط) را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید.
درجه همزن را کم کنید و ترکیب آرد را با سایر مواد ترکیب کنید.

۴٫
از خمیر در قالب های کاپ کیک آماده شده بریزید، دو سوم هر قالب را پرکنید و خمیر اضافی را
در قالب مربع بریزید.
کیک ها را برای حدود ۱۸ دقیقه، تا بپزند ولی هنوز نرم باشند، در فر قرار دهید.
برای خنک شدن، آن ها را با قالب روی توری قرار دهید.

۵٫
کاپ کیک ها را با کرم کره ای پایه تزیین کنید.
از کیک براونی ۲۴ عدد قلب (با قالب ۳ یا ۴ سانتی متری شکل قلب) برش دهید و بر روی
کاپ کیک ها بگذارید.

نکات
۱٫کره را تکه تکه کنید.

۲٫
از شکلات تلخ استفاده کنید.
آن را خرد کنید.

۳٫از تخم مرغ های به دمای محیط استفاده کنید.

۴٫
اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق غذاخوری عصاره ی وانیل استفاده کنید.

۵٫برای تزیین کیک ها به کرم کره ای پایه نیاز دارید.

بیشتر بدانید از مواد لازم کاپ کیک ساده

مواد اصلی
آرد سفید
۱۲۰ گرم

شکر
۱۰۰ گرم

تخم مرغ
۲ عدد

روغن
۷۵ گرم

آب یا شیر
۱۰۰ گرم

وانیل‏
۱/۴ قاشق مربا خوری

بیکینگ پودر
۱ قاشق مربا خوری

کیک

کیک

درجه سختی

زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
۱
تخم مرغ ها رو با دور تند همزن کمی میزنیم. شکر و وانیل را اضافه کرده و با دور تند همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود.
۲
آب و روغن مایع را اضافه کرده و در حدی که مواد مخلوط شوند با همزن میزنیم.
۳
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق کاملا مخلوط میکنیم.
۴
حالا داخل کاپ ها (کپسولها) به اندازه دو سوم از مواد پر میکنیم.
۵
کاپ کیکها را در فر از قبل گرم شده ، بمدت سی دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه ( بسته به دمای فرتان) میگذاربم تا بپزد.

آشپزباشی / sarashpazpapion

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *