آشپزی

کباب تسبیحی ، یک غذای خوشمزه برای خانوم های با سلیقه

اگر شما هم تمایل دارید که یک کباب بسیار خوشمزه و متفاوت
بخورید  ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
برای شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه کباب تسبیحی بسیار خوشمزه و
خاص را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

کباب تسبیحی

کباب تسبیحی چیزی شبیه همان کباب نگینی است.
در این نوع کباب هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید مرغ استفاده شده است.
طعم خوب این کباب همیشه زیر دندان تان می ماند

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده
۳۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد خامه ۲ قاشق سوپخوریزعفران دم کرده ۲
قاشق سوپخورینمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن ۱/۳ پیمانه

کباب تسبیحی

کباب تسبیحی

طرز تهیه
۱-گوشت چرخ
کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و ۱ قاشق سوپخوری خامه
مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در
دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار
می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه
باشند.

۲-به مدت ۱ ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت
قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده
سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با
حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود.
کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.

بیشتر بدانید از نکات درست کردن کباب

۱- در تهیه کباب کوبیده گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.

۲- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.

۳- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .

۴- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

۵- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.

۶- بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

کباب تسبیحی

کباب تسبیحی

۷- برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.

۸- بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.

۹- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.

۱۰- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

۱۱- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

۱۲- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.

۱۳- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

نازخاتون / jashnvaregolpayegan

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *