آشپزی

کباب چوبی با مرغ و استیک ، دو نوع کباب چوبی آسان و خوشمزه

کباب چوبی با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود ، برای آموزش تهیه ی طرز تهیه کباب چوبی با مرغ و استیک با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم  کباب چوبی با مرغ

امروز نیز دو نوع کباب چوبی با مرغ و استیک را انتخاب کرده ایم.برای آشنائی با روش پخت
آن ها در ادامه با ما همراه باشید.

سس سویا(۱ پیمانه)

۱ پیمانه سس سویا

¼ پیمانه سرکه

برنج¼ پیمانه

طرز تهیه کباب چوبی با مرغ

در یک قابلمه کوچک، همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند.
پس از قل زدن مایع و غلیظ شدن، آن را از روی حرارت بردارید.

کباب چوبی میت بال مرغ

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ

¼ پیازچه خرد شده

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده۱

قاشق چایخوری روغن کنجد

۱ پیمانه سس سویا

۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا

سیخ های چوبی

کنجد برای تزئین

طرز تهیه کباب چوبی میت بال مرغ

در یک کاسه متوسط، مرغ چرخ کرده، پیازچه، زنجبیل و¼ پیمانه سس سویا را با یکدیگر مخلوط کنید
تا یکدست شوند.اگر مخلوط به دست آمده کمی شل بود و نمی توانستید آن را در دست شکل دهید،
کمی پودر نان فانتزی یا آرد نخودچی به آن بیفزائید.سپس به صورت میت بال در دست شکل دهید.در
هر سیخ چوبی ۴ عدد میت بال بگذارید.روغن را درونتابه داغ کرده و سپس سیخ های کباب را درون آن
سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن هاطلایی شوند.سس سویا که در بالا آموزش داده ایم را با قلم مو
روی مرغ ها بمالید و ۵ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.

کباب چوبی با مرغ

کباب چوبی با مرغ

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر) کباب استیک و مارچوبه

۴۵۰ گرم گوشت قرمز

۲ پیمانه مارچوبه خرد شده

نمک و فلفل سیاه۳ قاشق غذاخوری

روغن کانولاسیخ چوبی

طرز تهیه کباب استیک و مارچوبه

درون هر سیخ یک تکه گوشت و یک تکه مارچوبه گذاشته وتا بالای سیخ چوبی ادامه دهید.پس از آماده شدن
کباب ها، روغن را درون تابه متوسط روی حرارت ملایم گرمکنید.کباب ها را درون تابه گذاشته، نمک و فلفل بپاشید
و سرخ کنید تا گوشت ها پخته شوند.طرف دیگر کبابها را نیز نمک و فلفل زده و سرخ کنید.پس از اینکه کمی خنک
شدند، آن ها را سرو نمائید.

مارچوبه گیاهی سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، آسپاراژین، آسپاراژیناز،
تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین و … است.مارچوبه یکی از سبزی‌هایی
است که در تمام دنیا در فصل بهار برداشت می‌شود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت
است. در برخی از مناطق دنیا در ماه فوریه معادل با بهمن و در برخی نقاط دیگر در جولای معادل با تیرماه برداشت
می‌شود؛ اما اوج برداشت آن در اکثر نقاط جهان، در فصول فروردین و اردیبهشت‌ماه می‌باشد.

ساقه‌هایی که سریعاً چوبی می‌شوند

خواص مارچوبه

خواص مارچوبه

تمام سبزیجات بر خلاف محصولات حیوانی وقتی برداشت می‌شود، نمی‌میرند و همچنان برخی از فعالیت‌های
متابولیکی خود را حفظ می‌کند. این فعالیت‌ها عبارت‌اند از: دریافت اکسیژن، تجزیه نشاسته و قند، آزاد کردن
دی اکسید کربن و … . البته میزان این‌گونه فعالیت‌های گیاه به فعالیت تنفسی گیاه بستگی دارد.

فعالیت تنفسی مارچوبه از سایر گیاهان بیشتر است. به همین علت زودتر از سایر گیاهان آب خود را از دست
داده، سخت و چوبی می‌شود. برای جلوگیری از این فرآیند می‌توان انتهای مارچوبه را در یک پارچه مرطوب پیچید
و در یخچال قرار داد. ولی با این روش حد اکثر تا ۴۸ ساعت باید گیاه را مصرف کرد.

روزیاتو  – عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *