آشپزی

کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه

مغزیجات پر از املاح معدنی است که برای رشد کودکان بسیار مناسب است ما در این
مطلب از پرشین وی این بار قصد داریم اطلاعاتی پیرامون فندق وخواص آن طرز تهیه
یک دسر بسیار خوشمزه با کرم فندق را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای
این مطلب همراه ما باشید

کرم فندق

آماده سازی : ۲۰ دقیقهپخت : ۱۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای ۴ نفر :
فندق بو داده و خرد شده ۶۰ گرم

شکر ۳۰ گرم

وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری

نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

خامه قنادی زده شده ۱۶۰ گرم

شیر جوش ۱ پیمانه

پودر ژلاتین ۳ قاشق چای خوری

آب سرد ۱/۳ پیمانه

مرحله باز کردن

کرم فندق

کرم فندق

ژلاتین:

پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از
۲ دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.

طرز تهیه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار
شود.

شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.

ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با
همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.

بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شودسپس
فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال می
گذاریم.

کرم فندق

کرم فندق

بیشتر بدانید از خواص فندق

فواید فندق برای سلامتی چیست؟ روغن فندق چه خواصی دارد؟ فندق نوعی میوه از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل‌های محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است. این میوه در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه‌ای از ایالات متحده بیشترین میزان تولید را دارد اما به طور عمده در ترکیه تولید می‌شود. اگر شما هم مثل بنده از طرفداران سفت و سخت آن هستید، ضمن آگاهی از خواص فندق، به شکل‌های متنوعی مانند خام، بوداده یا پودر در شیرینی‌ها و غذاهای مختلف آن را امتحان کرده‌اید.

فندق سرشار از مواد معدنی و پروتئین است؛ چربی‌ها، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در این دانه به وفور یافت می‌شوند. این دانه مقوی، دارای درختچه‌ای به ارتفاع تقریبا دو متر است که ارتفاع آن در نواحی مساعد تا ۶ متر نیز می‌رسد. برگ‌های درخت فندق پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز یا دمبرگی به طول تقریبا یک سانتی متر است. فندق گرد ۵/۲–۵/۱ سانتی‌متر و دارای پوششی سبزرنگ است که پس از خشک شدن تدریجاً از آن جدا می‌شود.

بریونی / khoshkstore

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *