آشپزی

کرپ مرغ ، بهترین غذا برای تنوع دادن به غذای روزانه

کرپ مرغ غذایی بدون برنج است. اگر به دنبال تنوع هستید و ترجیح می‌دهید غذایی سبک،
مقوی و بدون برنج را امتحان کنید، کرپ مرغ می‌تواند گزینهمناسبی باشد . با ما در پرشین وی،
همراه باشید .

مواد لازم کرپ مرغ

تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد

آرد سفید: ۱۵۰ گرم

شیر: ۵ ,۱ لیوان

نمک: نصف قاشق چایخوری

روغن: یک قاشق

مواد داخل کرپ

گوشت سینه مرغ: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

نخودفرنگی: یک فنجان

ذرت پخته: یک فنجان

هویج رنده شده: یک فنجان

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن: یک قاشق.

مواد روی کرپ

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق

دارچین و شکر: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان.

طرز تهیه کرپ مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید.اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود.
شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از ،
قاشق جدا شود.کمی روغن در ​تابه بریزید تا چرب شود.با قاشق بزرگی از مواد کرپ در ​تابه بریزید و با حرکت،
دادن ​تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید.

کرپ مرغ

کرپ مرغ

مواد خیلی زود بسته می‌شود.به محض اینکه کرپ بسته شد آن را از ​تابه خارج کنید، ​ در صورت تمایل می‌توانید،
روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک،
درآورید و آماده کنید.مرغ را بپزید و خرد کنید.سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی،
روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

در مرحله بعد، مواد را با قاشق روی کرپ ریخته و به آرامی آن‌ها را رول کنید.به همین ترتیب تمام مواد را روی،
کرپ‌ها بریزید و سپس رول‌ها را در ظرف مناسب بگذارید.فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۰ سانتی‌گراد گرم کنید،
و مواد را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید.

می‌توانید روی رول‌های کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و،
بعد آن‌ها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید.بعد از خنک شدن آن‌ها را برش حلقه‌ای بزنید و به،
صورت لقمه‌ای در آورید.برای روی کرپ‌ها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری،
نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.بعد از برش کرپ‌ها روی آن‌ها سس بریزید و سرو کنید.
در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل می‌توانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ​ اضافه و بعد کرپ‌ها را،
آماده کنید​​. در این صورت کرپ شما لذیذ‌تر خواهد شد.

نخود فرنگی چیست؟

نخود فرنگی یا نخودسبز، دانه‌های کروی کوچکی هستند که درون غلاف‌های گیاه پیسوم ساتیوم ،
(Pisum Sativum) قرار دارند. صدها سال است که بخشی از رژیم غذایی انسان‌ها بوده و در سراسر ،
جهان مصرف می‌شوند.

خواص نخود فرنگی

خواص نخود فرنگی

اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، نخودفرنگی از خانواده‌ی سبزیجات نیست، بلکه از خانواده‌ی حبوبات است،
یعنی گیاهانی که دانه‌هایشان درون غلاف گیاه قرار دارد؛ مثلا عدس، نخود، لوبیا و بادام‌زمینی از ،
خانواده‌ی حبوبات هستند. بااین‌حال، نخودفرنگی معمولا به‌عنوان عضوی از خانواده‌ی سبزیجات پخته،
شده و به‌فروش می‌رسد و در این مقاله هم با عنوان سبزی از آن یاد می‌کنیم. می‌توانید نخود فرنگی،
را در حالت فریزشده، تازه یا کنسروی تهیه کنید.

 

جام جم  – اقتصاد آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن