آشپزی

کوفته سریع و خوشمزه

کوفته از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و محبوب است که با مواد غذایی مختلفی تهیه می شود
جهت تهیه ی کوفته فوری با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم کوفته فوری:

گوشت=۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری=۲۰۰ گرم

برنج نیم پز=یک استکان

پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی=۳ عدد

فلفل دلمه=۲عدد

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه=به میزان لازم

تخم مرغ=یکعدد

آبلیمو =یک قاشق غذاخوری شکر=یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوفته فوری:

گوشت رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفلکاملاً ورز دهید سپس
سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.سپس
از این مایه به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان
سرخ شود.

سپس در روغن باقیمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو وسپس پیاز سرخ
شده و یک لیوان آب را بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید.فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را حلقه
حلقه کرده و کف یک قابلمه بزرگ یک ردیف از هر کدامبچینید سپس روی آنها کوفته های
سرخ شده را فقط در یک ردیف بچینید و یک ردیف دیگر از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی
کوفته ها بچینید.

کوفته فوریکوفته فوری

بعد نصف سس را – که جوش باید باشد تا کوفته ها وا نروند – رویشان بریزید.بعد از یکربع
بقیه سس را روی کو فته ها بریزید و تقریباً بعد از یکربع دیگر، وقتی کوفته ۴تا ۵ قاشق
غذاخوری آب داشت غذا حاضر است.کوفته ها را در یک ظرف تخت بچینید و آبش را بهمراه
گوجه فرنگی و فلفل های پخته مانند سس روی آن بدهید.

این کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده میشود چون لپه ندارد خیلی
سبک است وبرای بچه ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب است.

خواص فلفل دلمه ایخواص فلفل دلمه ای

 

همه چیز درباره فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای که آن را با نام فلفل شیرین یا کپسایسین نیز می‌شناسیم؛ می‌تواند در انواع
آب و هوا رشد کند. با وجود آنکه این فلفل دلمه را با نام شیرین می‌شناسیم، اما مزه آن
ترکیبی از تندی و بافت ترد است. فلفل دلمه‌ ای متعلق به خانواده بادمجانیان بوده و در این
خانواده فلفل قرمز، فلفل چیلی، گوجه فرنگی، بادمجان و سیب زمینی قرار دارد.

در بین انواع فلفل دلمه ای، فلفل سبز و بنفش، طعم تلخ و فلفل قرمز، زرد و نارنجی طعم
شیرین‌تری دارند. در ادامه می‌خواهیم فواید و مضرات فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد،
نارنجی و بنفش را بگوییم.

ارزش غذایی فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها است. در حالت خام، یک فلفل دلمه ای
تازه حاوی ۹۲ درصد آب است و یک فلفل دلمه‌ای متوسط، حاوی مس، فیبر، فولات، منگنز،
منیزیم، پتاسیم، فسفر، پروتئین، سلنیوم، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین E و
ویتامین A است. همچنین آنتی اکسیدان‌های زیادی از جمله کاپسانتین، وایولکسانتین،
لوتئین، کوئرستین و لوتئولیتن در فلفل دلمه ای وجود دارد.

خواص فلفل دلمه برای مو

فلفل دلمه ای قرمز برای تحریک رشد مو و افزایش گردش خون در پوست سر کاربرد دارد
که در نتیجه ریزش مو را درمان می‌کند. تاثیر فلفل دلمه ای در ریزش مو به دلیل وجود
کپسایسین است که از فولیکول مو حفاظت کرده و رشد مو را افزایش می‌دهد. همچنین
ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای یکی دیگر از خواص فلفل دلمه ای برای مو است؛ زیرا
سبب جذب بهتر آهن در گلبول‌های قرمز شده و در نتیجه اکسیژن بیشتری به فولیکول‌های
مو می‌رساند. همچنین برای تشکیل کلاژن ویتامین C لازم است که یکی دیگر از خواص
فلفل دلمه ای برای مو است.

عصر ایران  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *