آشپزی

کوکی فنجانی کره بادام زمینی ، یک دسر نرم و خوشمزه

کوکی فنجانی کره بادام زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ است. این کوکی بافت نرم و طعم دلچسبی  دارند و به عنوان میان وعده و یا عصرانه بهترین گزینه در کنار خانواده است . با ما در پرشین وی همراه باشید .

کوکی فنجانی کره بادام زمینی

کلوچه های فنجونی بادام زمینی بسیار نرم و خوشمزه و در وسط آن ها شکلات های بادام زمینی طعم و
ظاهر آن را بهتر کرده است.

مواد لازم

۱ و ¾ فنجان آرد

½ فنجان کره

½ فنجان شکر قهوه ای

۱ و ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل

½ قاشق چای خوری نمک

۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

½ فنجان شکر

۱ عدد تخم مرغ

½ فنجان کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری شیر

۴۰ عدد شکلات کره بادام زمینی (شکلات بادام زمینی)

طرز تهیه کوکی فنجانی کره بادام زمینی

فر راروی ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.شکلات ها را داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند و زمانی که می
خواهید آن ها را در کلوچه های داغ قرار دهید آب نشوند.آرد، نمک و بکینگ پودر را داخل ظرفی با هم الک
کنید.با استفاده از قاشق مواد خشک را با هم مخلوط کنید.کره، کره بادام زمینی و شکرها را داخل ظرف
همزن بریزید.

با همزن هم بزنید تا مواد کرمی و پفی شود.شکر، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید.دوباره با همزن هم بزنید
تا مواد با هم ترکیب شود.آرد را کم کم اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.در آخر خمیر ما
باید به این شکل در بیاید.با استفاده از قاشق اسکوپ های کلوچه را اندازه گیری کنید.با دست آن ها را
به شکل توپی در بیاورید.

کوکی فنجانی کره بادام زمینی ، یک دسر نرم و خوشمزه

کوکی فنجانی کره بادام زمینی

دسر نرم و خوشمزه

اگر احساس کردید که خمیر چسبناک یا سفت است آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
توپک ها باید به اندازه شکل تصویر باشند اگر بزرگتر بود مقداری خمیر از آن جدا کنید.توپک ها را داخل
قالب مافین قرار دهید.قالب را به مدت ۸ دقیقه روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید.
بیشتر از این نباید در فر بماند چون می خواهید شکلات ها را داخل آن ها قرار دهید.

اکنون قالب را از فر بیرون بیاورید.شکلات ها را از داخل فریزر بیرون بیاورید و سریع داخل کلوچه ها
فرو کنید.در صورت لزوم باید شخص دیگری هم کمک تان کند تا بتوانید زودتر این کار را انجام دهید.
این کار باعث می شود شکلات کمتری ذوب شود.سپس به سرعت قالب را با یک ظرف پایه دار
داخل فریزر قرار دهید.اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه قالب داخل یخچال بماند تا شکلات ها سفت
شود.

اگر می خواهید از سفت بودن آن ها مطمئن شوید قالب را داخل یخچال تکان دهید و ببینید که آیا
شکلات ها تکان می خورند یانه؟ اگر نه از یخچال بیرون بیاورید.زمانی که شکلات ها کاملا سفت
شدند قالب را بیرون بیاورید.دست ها را بشوئید و کلوچه ها را از قالب در بیاورید.برای این کار فقط
کافی است کمی روی کلوچه ها فشار وارد کنید و به چپ و راست تکان دهیدبه راحتی از قالب
جدا می شود.

فواید شگفت انگیز کره بادام زمینی

. منبع غنی پروتئین محسوب می شود:
حدود ۱۰۰ گرم از کره بادام زمینی حاوی ۲۵ تا ۳۰ گرم پروتئین می باشد. این پروتئین ها
در بدن به آمینو اسیدها تجزیه می شده و توسط تک تک سلول ها برای ترمیم بدن استفاده
می شوند

خواص کره بادام زمینی

خواص کره بادام زمینی

۲٫ سطح کلسترول خون را کاهش می دهد:
میزان چربی های موجود در کره بادام زمینی، تقریبا برابر با میزان چربی های موجود در روغن زیتون
می باشد. کره بادام زمینی حاوی هر دو نوع چربی های تک اشباع نشده و چند اشباع نشده
می باشد که هر دو نوع آن برای حفظ سلامتی ضروری می باشند. این چربی ها اشباع نشده
می باشند و مصرف آن ها به هیچ عنوان سلامت قلب را تهدید نمی کند. چربی های اشباع
نشده (مفید) موجود در کره بادام زمینی باعث کاهش سطح کلسترول خون می شوند.

بدونیم  – خبرگزاری صدا و سیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *