آشپزی

کیک با آب انار

در این روزهای زیبای پاییزی درست کردن یک کیک انار پاییزی می تواند
کام شما را شیرین کند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان  مواد لازم و طرز تهیه کیک با آب انار و خواص انار را برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت

کیک با آب انار

مواد لازم: ▪ آرد مخصوص کیک : یک پیمانه

▪ بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

▪ تخم مرغ: دو
عدد بزرگ

▪ شکر: سه چهارم پیمانه

▪ آب انار: یک پیمانه

● پودر قند مقداری برای روی کیک ▪

زمان تهیه:۱۰دقیقه ▪ زمان پخت:۴۰دقیقه ▪ مقدار تهیه:۱۶برش مربع شکل۶سانتی متری ● طرز تهیه: ۱) فر را روی ۳۵۰درجه ی
سانتی گراد از پیش گرم کنید.
۲) یک فویل نچسب را درون کیک پزی به ابعاد۲۰سانتی متر قزاز دهید.
۳) در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر رابا هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کیک با آب انار

کیک با آب انار

۴) در ظرف بزرگی تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند.ابتدا یک جهارم پیمانه شکر را به آن
اضافه کنیدو هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید وآن قدر هم
زنید تا نرم و روان شود.

۵) به تدریج مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آنها اضافه کنید
و خوب هم زنید.
۶) مخلوط را درون کیک پزی که قبلا آماده کرده اید بریزید و به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه یا تا زمانی که
سبک و قهوه ای رنگ شود آن را حرارت دهید.سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.
۷) روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.

بیشتر بدانید از خواص آب انار

آنتی اکسیدان ها
دانه های انار رنگ قرمز زنده خود را از پلی فنول ها بدست می آورند. این مواد شیمیایی آنتی اکسیدان های قوی هستند.

آب انار نسبت به سایر آب میوه ها دارای مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان است.
همچنین دارای سه برابر آنتی اکسیدان بیشتر از شراب قرمز و چای سبز است.
آنتی اکسیدان های موجود در آب انار می توانند به حذف رادیکال های آزاد، محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

کیک با آب انار

کیک با آب انار

به کاهش التهاب کمک می کند
آب انار به دلیل غلظت بالای آنتی اکسیدان، ضد التهاب قدرتمندی است.
این می تواند کمک به کاهش التهاب در سراسر بدن و جلوگیری اکسیداتیو
استرس و آسیب است. با رادیکال های آزاد بدن که می تواند به سلول های بدن شما آسیب برساند مبارزه می کند.

این امر به همه چیز از جوان سازی پوست تا دفع بیماری های مزمن از جمله اختلال شناختی مرتبط است.

آب انار دارای آنتی اکسیدان های فراوان می باشد

ویتامین C
آب یک انار تنها بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه شما به ویتامین C را دارد. ویتامین C
هنگام پاستوریزه شدن می تواند تجزیه شود، بنابراین برای استفاده بیشتر از مواد مغذی، آب انار خانگی یا تازه را انتخاب کنید.

آفتاب / chetor

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن