آشپزی

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

درست کردن یک کیک خانگی برای اعضای خانواده بسیار لذت بخش است
در این میان کیک سیب با دارچین یک کیک بسیار فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است
در ادامه مطلب از پرشین وی همراه ما باشید تا طرز تهیه کیک سیب با دارچین و نکات
مهم پیرامون پخت کیک را برایتان به اشتراک بگذاریم

کیک سیب با دارچین

وقتی که قرار است با سیب کیک یا شیرینی درست کنید بهترین طعم دهنده آن دارچین است یعنی به هیچ
جیز دیگر حتی فکر هم نکنید.
این کیک هم ترکیب خوشمزه ای است از سیب، دارچین، کشمش و گردو.
این کیک برای صبحانه هم ایده آل است.
بپزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم:

۱پیمانه آرد

۲ /۱ پیمانه شکر

۲ /۱ پیمانه شیر

۲ تخم مرغ

۷۵ گرم کره

۱ ق م بیکینگ پودر

نوک ق چ وانیل۱

دارچین

۱ سیب بزرگ

کشمش۱ ق س

گردوی خرد شده روغن مایع

کیک سیب با دارچین

کیک سیب با دارچین

طرز تهیه  کیک سیب با دارچین:

۱٫سیب را خلالی یا چهارگوش ریز کنید و در تابه باکمی کره تفت دهید؛ به همین ترتیب کشمش‌ها و گردو
را هم اضافه کنید و تفت دهید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع چرب کنید.

۲٫کره را در دمای اتاق نرم کرده، در یک ظرف مناسب شکر را به آن بیفزایید و با همزن
برقی بزنید تا کاملا سفید شده و پف کند.
تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
همچنین وانیل و بیکینگ پودرو دارچین را افزوده و آن‌قدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
دراین مرحله شیر را بیفزایید و بعد از آن آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم
بزنید.

۳٫مواد آماده شده (سیب، کشمش و گردو) را در قالب بریزید و بعد مایه کیک را افزوده و توسط
پشت قاشق آن را صاف کنید.
قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت،بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید و اجازه دهید در همان فر سرد شود.
وقتی کاملا سرد شد، کاغذ‌ها را از آن جدا کرده و سرو کنید.

بیشتر بدانید از نکات پخت کیک

– قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.

– آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

– بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

– برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

– سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

– اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

کیک سیب با دارچین

کیک سیب با دارچین

– هیچ گاه کیک داغ را از قالب کیک جدا نکنید تا خرد نشود.

– اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

مجله آشپزی مثبت  / بیتوته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن