آشپزی

کیک ماست و کاکائو

کیک درست کردن در منزل یکی از کارهایی است که برای
افراد بسیار خوشایند است و می توانید برای اهل منزل و
خانواده درست کند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما طرز تهیه کیک ماست و کاکائو را به اشتراک
گذاریم.

کیک ماست و کاکائو

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد

ماست ۱ پیمانه

آرد سفید ۲ پیمانه

روغن جامد یا کره نصف پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

وانیل
یک چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین
۱ قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو
۲ قاشق مرباخوری (به دلخواه)

طرز تهیه:

مرحله
۱ – سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سفیده‌ها را با نصف از شکر و
نصف از وانیل به کمک همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.

کیک ماست و کاکائو

کیک ماست و کاکائو

مرحله ۲ – شکر و روغن را مخلوط کرده و با مابقی وانیل با همزن بزنید سپس زرده‌ها را تک
تک افزوده و هر کدام را برای ۱ دقیقه بزنید.
مرحله ۳ – جوش شیرین را به ماست بیفزایید و به مخلوط زرده اضافه کنید، سپس آرد و بیکینگ پودر
الک شده را طی چند مرحله به آن اضافه کرده و با قاشق یا لیسک مخلوط نمایید.
کیک ماست مرحله ۴ – سفیده‌ها را نیز به مخلوط افزوده و آرام هم بزنید.

مرحله ۵ – دو سوم از مایه را در قالبی که از قبل چرب کرده یا کاغذ انداخته‌اید، ریخته و
مابقی مایه را با پودر کاکائو مخلوط نموده و روی مایه بریزید.
مرحله ۶ – قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه
قرار دهید تا پخته شود.

بیشتر بدانید از نکات مهم درست کردن کیک

رساندن دمای کره، تخم‌مرغ و شیر به دمای اتاق قبل از درست کردن خمیر کیک،
بسیار مهم است. اگر خیلی سرد باشند خمیر به خوبی ترکیب نشده و قطعات مواد
در هم فقط پراکنده می‌شوند؛ به اصطلاح علم شیمی به حالت امولسیون در می‌آیند.
در این صورت کیک سبک و پف نخواهد شد.

برای اینکه برداشتن کیک از داخل قالب آسان‌تر باشد می‌توانید کف قالب را با کاغذ
مخصوص فر که با کره چرب شده است، بپوشانید سپس خمیر را داخل قالب بریزید.

اگر متوجه شدید که کیک شما آنطور که باید پف نمی‌کند، ممکن است بخاطر بیکینگ‌پودر باشد.
یک نکته مهم برای پختن کیک این است که از بیکینگ‌پودر تازه استفاده کنید. اگر از زمان خرید
بیکینگ‌پودر ۶ ماه گذشته باشد، بهتر است آن را کنار بگذارید و یکی دیگر را جایگزین کنید؛
و اگر نمی‌دانید که چقدر از زمان خرید آن گذشته است، در هر صورت یک بسته نو را جایگزین
کنید. بیکینگ‌پودر خیلی سریع توانایی پف کنندگی‌اش را از دست می‌دهد و در صورت قدیمی بودن، کیک شما پف نخواهد کرد.

کیک ماست و کاکائو

کیک ماست و کاکائو

این دستورالعمل به شما ۴ پیمانه خمیر می‌دهد که برای دو قالب ۲۲ سانتی خوب است.
اگر بخواهید کیک عروسی درست کنید می‌توانید مواد را دو برابر یا ۳ برابر کنید. برای یک
کیک استاندارد ۳ طبقه که طبقه اول آن ۲۵ سانتی‌متر، طبقه دوم ۲۰ سانتی‌متر و طبقه
سوم ۱۵ سانتی متر قطر داشته باشد (هر طبقه دو لایه کیک دارد)، این دستور العمل

فقط طبقه بالا را به شما می‌دهد؛ بنابراین لازم است که مواد را دو برابر کنید تا طبقه وسط را درست کنید و برای طبقه اول هم مواد را سه برابر کنید.
برای اینکه کیک وانیلی را به کیک لیمویی تبدیل کنید می‌توانید به جای اسانس وانیل،
۱ قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو را داخل مواد بریزید. اگر این کار را انجام دهید باید
یک عدد زرده تخم‌مرغ اضافه‌تر داخل مواد بریزید تا رنگ زرد کیک بیشتر شود، اما دیگر سفیده تخم‌مرغ اضافه را استفاده نکنید.

تبیان / برترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *