آشپزی

کیک نوتلا یک دسر عالی با ظاهری زیبا برای مهمانانتان

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه یک کیک
بسیار خاص و متفاوت و خوشمزه به نام نوتلا را برایتان به اشتراک بگذاریم
نوتلا را بیشتر افراد مخصوصا کودکان بسیار دوست دارند در ادامه نیز طرز تهیه
و پخت کیک نوتلا را آماده کرده ایم

پخت کیک نوتلا

کیک نوتلا
این کیک بدون گلوتن نه تنها طرز تهیه ای بسیار راحت دارد، فوق العاده خوشمزه هم است.

مواد لازم
۶ عدد تخم مرغ

نوک انگشت نمک

۱۲۵ گرم کره

۴۰۰ گرم شکلات صبحانه نوتلا

۲ قاشق غذاخوری آب

۱۰۰ گرم پودر فندق

۲۲۵ گرم شکلات

تلخ۱۲۵ میلی لیتر خامه۱ پیمانه فندق

پخت کیک نوتلا

پخت کیک نوتلا

طرز تهیه پخت کیک نوتلا

۱- سفیده و زرده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.۲- ۱۰۰
گرم از شکلات تلخ را آب کنید.
۱۲۵ گرم باقیمانده را خرد کنید.۳- فندق ها را در ماهیتابه ای خشک بو دهید تا عطرشان بلند شده و
طلایی رنگ شوند.
ماهیتابه را تکان دهید تا فندق ها نسوزند.
آن ها را از ماهیتابه خارج کرده تا گرم هستند در دستمال پارچه ای نمدار ریخته و به هم بسابید
تا پوستشان جدا شود و سپس آن ها کنار بگذارید تا خنک شوند.از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه
سانتی گراد گرم کنید.

در کاسه ی بزرگی سفیده های تخم مرغ را با نمک بزنید تا پف کند.
در کاسه ی دیگری، کره و نوتلا را با هم بزنید و بعد ۱ قاشق غذاخوری آب، زرده های
تخم مرغ و پودر فندق را به آن ها اضافه کنید.۱۰۰ گرم شکلات آب شده که کمی خنک شده را
با سایر مواد ترکیب کرده و بعد سفیده های تخم مرغ زده را در چهار نوبت اضافه کنید و خوب
مواد را هم بزنید.قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری را چرب کنید و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.
خمیر را در قالب بریزید و برای ۴۰ دقیقه تا زمانی که کیک از دیواره ها فاصله بگیرد، بپزید.برای تهیه
ی رویه، خامه، ۱ قاشق غذاخوری آب و ۱۲۵ گرم شکلات خرد شده را در قابلمه ای ریخته و روی
حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.

آن را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا به بافت مورد نظر برسید.کیک را با احتیاط از قالب
خارج کنید، رویه ی شکلاتی را روی کیک بریزید و فندق های بو داده را روی کیک بچینید.

بیشتر بدانید از خواص نوتلا

طعم بی‌نظیری دارد که همه را شیفته می‌کند. فرقی نمی‌کند بچه باشید یا بزرگسال.
کافی است یک‌بار این شکلات صبحانه را امتحان کنید تا طعم آن برای همیشه زیر دندانتان بماند.
علاوه بر طعم بی‌نظیر، ظاهر مناسبی دارد و شیشه‌ی آن به راحتی قابل‌حمل است.
در نتیجه برای جاسازی در سبد پیک‌نیک و مسافرت دچار مشکل نخواهید شد.

از نظر ارزش غذایی حاوی مواد معدنی مختلفی مانند فسفر و منیزیم بوده و سرشار از
برخی ویتامین‌ها به خصوص ویتامین B12 و ویتامین E می‌باشد. دو برش نان تست به
همراه یک لایه از این شکلات می‌تواند حدود ۲۱ درصد از نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین E
را تامین کند. این شکلات همچنین حاوی آهن و عناصر مغذی دیگر نیز هست.

نوتلا حاوی فندق است. در واقع هر ۱۰۰ گرم از این شکلات صبحانه حاوی ۱۳ گرم فندق
است که سرشار از ویتامینE، پتاسیم، منگنز و همچنین آرژنین می‌باشد. ویتامین E
خاصیت آنتی‌ اکسیدانی دارد. آرژنین اسید آمینه‌ای است که نقش موثری در عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن و ترشح هورمون‌ها دارد.

پخت کیک نوتلا

پخت کیک نوتلا

خاصیت نوتلا

۲ قاشق غذاخوری نوتلا ۴ درصد نیاز روزانه به آهن و ۴ درصد نیاز روزانه به کلسیم را تامین
می‌کند. آهن به بدن کمک می‌کند که گلبول‌های قرمز تولید کند و برای سلامتی سیستم
ایمنی بدن لازم است. کلسیم نیز حافظ سلامتی دندان‌ها و استخوان‌هاست و همچنین
وظیفه کمک‌رسانی و تنظیم فشارخون را بر عهده دارد.

نتایج پژوهشی که مرکز پزشکی دانشگاه ماری لند ایالات‌متحده‌ی آمریکا انجام داده است
نشان می‌دهد که مصرف کلسیم کافی خطر احتقان در سلول‌های مغزی و همچنین سرطان روده را کاهش می‌دهد.

۲ قاشق غذاخوری نوتلا روی نان ۱ گرم فیبر به بدن می‌رساند که در واقع حدود ۴ درصد
نیاز خانم‌ها و ۳ درصد نیاز روزانه‌ی آقایان به فیبر را تامین می‌کند. فیبرها به کاهش
کلسترول خون کمک می‌کنند و آن را در سطح معقولی نگه می‌دارند. در نتیجه خطر
ابتلا به مشکلات قلبی را نیز کاهش می‌دهند.

بر اساس نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۱ در مجله‌ای به چاپ رسیده است، بیمارانی
که به مدت ۴ هفته روزانه ۳۰ گرم فندق می‌خورند کلسترول خونشان کاهش پیدا می‌کند.
نوتلا نیز مانند هر شکلات سیاه دیگر با افسردگی مقابله می‌کند. اگر خدای نکرده شکست
عشقی خورده‌اید، افسردگی فصلی گرفته‌اید و یا دچار استرس شده‌اید کمی شکلات صبحانه میل کنید.

آشپزباشی / sepandjam

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *