آشپزی

کیک کاپوچینو دسر بسیار خوشمزه و عالی برای مهمانی هایتان

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما
عزیزان مواد لازم و طرز تهیه کیک کاپوچینو دسر بسیار
خوشمزه و عالی برای مهمانی هایتان را آموزش دهیم
در ادامه مطلب همراه ما باشید

کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند.
من که کسی را ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید.
پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل
کنید.

مواد لازم

تخم‌مرغ ۳ عدد

شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم

قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری

آب جوش ۸۰ میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه)

شکلات تلخ (آبکرده) ۳۵۰ گرم

خامه صبحانه ۱۱۵ گرم

آرد ۱۲۵ گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم

بریلوی توت‌فرنگی به میزان لازم

ورق
طلای خوراکی در صورت دلخواه

کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو

طرز تهیه

۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع
۲۵ سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول خنک شده قهوه را به آن بیفزائید.

۲-سپس شکلات و خامه را افزوده و مخلوط کنید حالا مخلوط الک کرده، آرد و بیکینگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغی
بیفزائید و هم بزنید.

۳-کنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید.
کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۴-اینک پودر کاکائو را با خامه مخلوط کنید و آن را درون کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر ۱
سانتیمتر، بریزید.

۵-حالا روی کیک‌ها را با خامه شکلاتی، قدری بریلوی توت‌فرنگی و ورق طلا بیارائید.

بیشتر بدانید از کاپوچینو چه مزه ای دارد؟

کاپوچینو که خوب درست شده باشد از لحاظ بافت و طعم قوی است و دارای مزه سرزنده
قهوه و کمی شیرینی حاصل از قند لاکتوز طبیعی موجود در شیر است. همچنین آن
را می توان با شکر، شیره های ساده و سایر افزودنی ها طعم دار کرد (گرچه اینکار سنتی نیست).

درست کردن یک کاپوچینو عالی مهارت اندکی برای درست کردن می خواهد، بنابراین
اگر چیزی که دوست دارید را امتحان نکرده اید، با یک باریستا دیگر به آن شانسی مجدد بدهید.

کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو

کاپوچینو ایتالیایی
کاپوچینو تنها در ۲۵ سال اخیر در آمریکا محبوبیت یافته است. در نتیجه، برخی
افراد فکر کرده اند که این یک نوشیدنی جدید است. با این حال، قدمت کاپوچینو
به صدها سال پیش باز می گردد و مدتی طولانی است که در ایتالیا و جاهای دیگر از آن لذت می برند.

در ایتالیا، کاپوچینو (یا کاپوچینی که اسم جمع “کاپوچینو” در آنجا است) بسیار محبوب است. در ایتالیا کاپوچینو را معمولا در اول صبح به عنوان نوشیدنی همراه صبحانه می نوشند (معمولا با شیرینی) یا به عنوان انرژی بخش میانه صبح (در حالی که آمریکایی ها معمولا کاپوچینو را در طول روز مصرف می کنند و از آن به عنوان نوشیدنی پس از شام لذت می برند و اروپایی های قاره اروپا به طور سنتی کاپوچینو را در صبح می خورند). بسیاری از ایتالیایی ها ایده نوشیدن کاپوچینو در بعد از شام را ناخوشایند و ناسالم می دانند و ترجیح می دهند تا اسپرسو را در ساعات پایانی روز مصرف کنند. کاپوچینو را می توان در خانه، کافی شاپ ها یا قهوه خانه ها مصرف کرد.

شور وشیرین / virgool

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *