آشپزی

یک غذای رژیمی برای دیابتی ها

متاسفانه بیماری دیابت در این سالها بسیاری از افراد را مخصوصا در سنین میانسالی آزار داده است. منع خوردن انواع شیرینی جات و برخی غذاها و مصرف داروهای دیابت باعث می شود افراد احساس خستگی کنند و باید این مورد را در نظر داشت که غذاهای مناسب این افراد می تواند جایگزین مناسبی برایشان باشد. طرز تهیه غذای رژیمی برای دیابتی ها را در پرشین وی بخوانید.

غذای رژیمی برای دیابتی ها

این غذا به علت دارا بودن سبزیجات متنوع؛ مقدار زیادی کربوهیدرات پیچیده و فیبر دارد.
به همین علت برای افراد دیابتی نوع ۲ مفید می باشد.

مواد لازم :

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم ( به مقدار کم مصرف شود )

تره فرنگی : ۲ عدد ( ریز خرد شود )

اسفناج تازه : ۱۷۵ گرم ( خرد شود )

تخم مرغ : ۵ عدد

پیازچه : ۴ عدد ( ساطوری شود )

سبزی کوکو : ۱۵۰ گرم ( حدود ۳ مشت)

گردو : ۲۰ گرم نمک و فلفل : به اندازه لازم

توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

غذای رژیمی برای دیابتی ها

غذای رژیمی برای دیابتی ها

طرز تهیه غذای رژیمی برای دیابتی ها

کمی روغن ( حدود ۱ قاشق ) را در ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی ها را خرد کرده در روغن کمی حرارت می دهیم.
سپس اسفناج خرد کرده را به آن می افزائیم تا اینکه کمی نرم شود ( روی حرارات متوسط ۳ دقیقه
بماند.)

تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و تمام سبزیجات را به آن می افزائیم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه ی دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) ریخته، در ظرف را گذاشته
و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد آن را پشت و رو کرده، زیر گریل داخل فر گذاشته تا طلایی شود (با آن روش از روغن
کمتری استفاده می شود ) نکات تغذیه ای : این غذا به علت دارا بودن سبزیجات متنوع؛ مقدار زیادی کربوهیدرات
پیچیده و فیبر دارد.
به همین علت برای افراد دیابتی نوع ۲ مفید می باشد.

غذای رژیمی برای دیابتی ها

غذای رژیمی برای دیابتی ها

خواص اسفناج خام و پخته

اسفناج را می توان خام یا پخته خورد. به منظور اجتناب از زیاد پختن، سعی کنید آن را با بخار بپزید یا به شیوه چینی تفت دهید. شیوه های پخت، بافت و طعم سبزی یاد شده را حفظ کرده و فقدان ویتامین محلول در آب را به حداقل می رسانند. اگر چه ضمن پختن، پاره ای از این مواد غذایی از بین می روند، لکن در واقع صرف ۲۱ پیمانه از سبزی پخته، بیشتر از خوردن ۱ پیمانه سبزی خام ارزش غذایی دارد، چون دارای دو پیمانه برگ است. علاوه بر این، حرارت باعث می شود که پروتئین موجود در اسفناج، آسان تر تجزیه گردد. در صورتی که اسفناج خام همراه با پرتقال یا برش های گریپ فروت به خاطر داشتن ویتامین «ث» اضافی خورده شود، ارزش غذایی اش افزون می گردد.

سیمرغ ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *