آشپزی

یک ناهار ساده و رژیمی

یک ناهار ساده و رژیمی آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه ناهار ساده و رژیمی را به اشتراک بگذاریم

سیب زمینی ها منبع خوبی از ویتامین های سی هستند اما بهترین نوع طبخ سیب زمینی
به صورت پخته شده است بنابراین سیب زمینی های تنوری گزینه بسیار خوبی برای داشتن
یک ناهار ساده و رژیمی است ما در این مطلب از پرشینوی قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی تنوری
خوشمزه را به اشتراک بگذاریم

ناهار ساده و رژیمی

تهیه این غذا با تنوری کردن سیب‌زمینی در فر آغاز می‌شود.
به این ترتیب که باید یک عدد سیب‌زمینی متوسط را در میان کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر قرار
دهید.پس از ۳۰ دقیقه سیب‌زمینی را خارج و سرش را با قاشق باز و داخل آن را کمی خالی کنید.نصف
لیوان مخلوط کلم قرمز، نخودفرنگی و هویج نگینی شده پخته را با پوره سیب‌زمینی خارج شده مخلوط و با یک
قاشق غذاخوری سس مایونز آن‌ها را طعم‌دار و داخل سیب‌زمینی را با آن پر کنید.با خوردن هر عدد از این
سیب‌زمینی ‌ها ۲۵۰ کیلوکالری دریافت خواهید کرد.

ناهار ساده و رژیمی

ناهار ساده و رژیمی

بیشتر بدانید از خواص سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری انتخاب اول
بتازگی در برخی اغذیه فروشی ها سیب زمینی را به صورت تنوری هم سرو می کنند.
یعنی سیب زمینی ها را با پوست یا به صورت حلقه ای برش داده و با کمی سبزی و
چاشنی های معطر و پنیر ورقه ای پیتزا در داخل فویل قرار داده و سپس با حرارت فر می پزند.

مزیت اصلی این روش ارزش غذایی بیشتر و حذف روغن و پخت سیب زمینی با پوست است
و کالری آن از سیب زمینی سرخ شده، آب پز و پوره کمتر است. البته باید بدانید پنیر پیتزای
اضافه شده منبع چربی است و حداقل کالری زمانی با خوردن سیب زمینی وارد بدن می شود
که آن را کبابی یا تنوری کرده و هیچ ماده غذایی دیگری به آن اضافه نشود و بهتر آن که برای
جذب کمتر نشاسته سیب زمینی، چه آب پز و چه سرخ شده آن را با سالاد یا انواع سبزیجات میل کنید.

ناهار ساده و رژیمی

ناهار ساده و رژیمی

مقایسه سیب زمینی تنوری با آب پز و پوره

سیب زمینی تنوری در مقایسه با سیب زمینی آب پز و پوره به مدت زمان بیشتری برای
هضم نیاز دارد و دیرتر فرد را گرسنه می کند. علت آن است که با تنوری یا کبابی شدن
سیب زمینی ذرات نشاسته رطوبت خود را از دست داده و امکان دسترسی آنزیم های
گوارشی به هضم و جذب نشاسته کمتر و سخت تر می شود و هر چه غذا دیرتر به روده منتقل شود،
گلوکز موجود در آن دیرتر جذب شده و باعث افزایش ناگهانی قند خون و گرسنگی زود
هنگام نمی شود، اما اگر ورزشکار هستید و می خواهید پس از تمرین کربوهیدرات ها
سریع تر هضم و جذب شود و نیاز به افزایش سریع قند خون دارید سیب زمینی را به شکل پوره البته بدون کره و چربی میل کنید.

پارس ناز / seemorgh

۲۰۲۱-۱۰-۱۲ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *